Hlasování v anketě Český slavík Mattoni 2006 právě začíná

5. října 2006

Více než polovinu hlasů v anketě Český slavík Mattoni přináší elektronické hlasování na Seznamu. Loni jste poslali prostřednictvím Seznamu více než 40 tisíc hlasů. I letos anketa pokračuje a na adrese slavik.seznam.cz se právě začíná hlasovat.

Stejně jako loni můžete poslat právě jeden hlas a to prostřednictvím kódu , který se objeví po kliknutí na tlačítko HLASOVAT. Nejdříve je ale třeba vybrat z nabídky zpěváků, zpěvaček a hudebních skupin vždy po jednom interpretovi.


Tento speciální (a pro každého hlasujícího jiný) kód zašlete jako sms zprávu svým mobilním telefonem na číslo
903 09 06. Tím jste splnili podmínky hlasování a váš hlas byl zaregistrován.

Kategorie


I letošní soutěži vládnou celkem tři kategorie: zpěvák, zpěvačka a hudební skupina. Při slavnostním vyhlašování výsledků Českého slavíka se však hodnotí a oceňuje také Objev roku a Skokan roku.

Objevem roku se stane ten, kdo se umístí v první padesátce a bez ohledu na hlavní kategorie skončí na nejvyšší příčce. Podmínkou je, aby v předešlém ročníku nefiguroval na jakémkoli místě, k jehož získání bylo zapotřebí více než 100 bodů.

Skokanem roku se může stát ten, který se ve své kategorii umístí v první dvacítce a proti loňskému roku se posune (poskočí) o největší počet příček. Podmínkou zařazení do této kategorie je, aby se v předešlém ročníku ankety již umístil a to na jakémkoli místě a získal minimálně 101 bod.


Výsledky roku 2005

V anketě loni hlasovalo celkem 80 179 lidí. Absolutním vítězem Českého Slavíka Mattoni byla Aneta Langerová, která zároveň zvítězila i v kategorii ZPĚVAČKA. Českého slavíka si ze zpěváků odnesl Karel Gott a v hudebních skupinách nepřekvapilo prvenství Chinaski.

V letošních očekáváních se nejčastěji objevují otázky o pořadí Anety Langerové a Lucie Bílé, v hudebních skupinách si na zlato brousí zuby také Divokej Bill nebo Kabáti.

Jak vše dopadne, závisí také na hlasech, které pošlete právě prostřednictvím Seznamu. Neváhejte, soutěž je tu a s ní i napětí, kdo bude ten absolutní a nejlepší!


Seznam.cz přeje všem interpretům hodně štěstí a všem hlasujícím uvážlivý výběr mezi hvězdami
.

Sdílet na sítích