Seznam.cz vyhlásil programátorskou soutěž o ceny

23. října 2006

Programátorská hádanka na stránkách Seznamu se od 21. října 2006 stane pro zájemce branou do nové soutěže. Na jejím konci si tři nejlepší programátoři odnesou domů kvalitní notebooky a možná i něco navíc

Už dříve oslovoval Seznam mladé talentované programátory hádankami. V tištěných periodikách se pravidelně objevoval inzerát s otázkou Kde je chyba?, který  nabízel  k opravě neúplný zdrojový kód. Správný výsledek našli luštitelé na IL blogu, kde  ho zveřejňoval zakladatel Seznamu Ivo Lukačovič.  Kreativní způsob oslovení mladých talentů se setkal s velkým ohlasem  a tak Seznam v podobném duchu pokračuje novou soutěží.

Ta má dvě kola. Jedno se odehraje elektronickou cestou, druhé přímo v sídle Seznamu. Při prvním kole jde o to rozluštit hádanku zveřejněnou na adrese  http://programator.seznam.cz. Druhé kolo obsahuje dva programovací testy v jazyce C++ pod Linuxem podle zadáni Seznamu. Pozvánku k nim dostane pouze 15 správných luštitelů.

Výsledek soutěže i slíbené ceny budou vyhlášeny 4. listopadu 2006. Jenom tři nejlepší mají šanci  získat notebook IBM v hodnotě od 20 do 50 tisíc korun.

Šikovným programátorům tedy vzkazujeme: „Zkuste své štěstí i znalosti právě se Seznamem, portálem s nejvyšší návštěvností, kvalitními službami a stabilním technickým  zázemím!“

Sdílet na sítích