Super.cz v novém roce s novou porcí informací

5. ledna 2007

Praha, 5.1.07 – Populární zpravodajství ze společenských kuloárů Super.cz se s novým rokem rozšířilo o další rubriky. Super.cz tak nabízí ochutnávku všech titulů z vydavatelství Stratosféra.cz.

Partnerský projekt Seznamu a vydavatelství Stratosféra, a.s. si před koncem roku připsal historický rekord. Návštěvností přesahující 630 tisíc uživatelů denně předhonil portál Centrum.cz a stal se třetí nejnavštěvovanější službou Seznamu.

Nyní přichází s obsahem rozšířeným o pět nových lifestylových rubrik např. Tipy a Trendy, Jen pro muže, Sex a láska, Děti nebo Na vlastní kůži. Tyto rubriky mapují společnost, celebrity, muže nebo čtenářské příběhy a témata dále  rozvíjí v nových podrubrikách. K autorské spoluúčasti zve kromě čtenářů i známé odborníky, například MUDr. Miroslava Plzáka pro řešení otázek partnerských vztahů a sexu. Stěžejním čtením však pořád  zůstává Bulvár, rozdělený na podtémata: Super exkluzivně, Hvězdné kauzy, Co se kde šustne a Super klepy.

Super.cz se od začátku roku 2007 stává výkladní skříní vydavatelství Stratosféra, které k 31. prosinci 2006 přestalo vydávat  deník SuperSpy. Všech 17 titulů z produkce vydavatelství Stratosféra se nyní na adrese www.super.cz podílí na obsahu serveru Super.cz a zároveň odkazuje na vlastní stránky. Od 24. ledna 2007 začne  vycházet ještě jeden nový titul – týdeník s názvem SuperSpy TV s podrobným televizním programem.

Antonin Herbeck, ředitel vydavatelství Stratosféra, ke spolupráci se Seznamem dodává: „Český internet má pouze jednoho hráče, který má v ruce všechny trumfy, a tím hráčem je Seznam. Naše dosavadní spolupráce se Seznamem byla vynikající a jsem osobně rád, že Stratosféra má na internetu tak silného partnera.“


Seznam.cz se na nové podobě Super.cz tradičně podílí technickým zajištěním provozu  a také tvorbou nové navigace v rozšířeném obsahu serveru. „Těší nás vysoká návštěvnost i obchodní úspěch Super.cz a věříme, že po rozšíření spolupráce Super.cz naplní představy našich uživatelů ještě víc,“ říká ředitel Seznamu Pavel Zima.

Sdílet na sítích