Svůj Profil na službě Lide.cz už má více jak milion uživatelů

29. března 2007

Nejnavštěvovanější komunitní služba českého internetu Lide.cz na Seznamu zaznamenala na konci března malý rekord. Více než milion uživatelů si tady nastavilo svůj vlastní Profil. Každou jednu hodinu roste tento počet o desítky dalších.

Profily slouží uživatelům Lide.cz k představení sama sebe ať už v seznamce, nebo na chatu, případně na dalších službách (propojení také na Hry.cz apod.). Díky profilům se uživatelé dozvídají jeden o druhém informace o věku, vzhledu, zájmech i partnerských preferencích. Například ve středu 28. března se pomocí  Profilů představuje 469 951 mužů a 540 267 žen.

S využitím nových funkcionalit  na Profilech uživatelé rádi hodnotí jeden druhého, posílají si známky i nabídky k seznámení. Na Profilu najdou i aktuální informace o tom, zda jejich kamarád zrovna chatuje a ve které místnosti nebo kdy naposledy se na Lide.cz přihlásil.

Na Profil mohou ostatní přátelé poslat vzkaz, nebo si vybraný profil nastavit do svého mobilu. Službu zatím podporují operátoři O2 a Vodafone, v budoucnu přibudou i další.

Začátkem března Seznam přidal na Profily možnost nastavit si vlastní skin (vzhled) Profilu tak, aby byl uživateli blízký a co nejlépe ho představil. Této novinky za pár dnů využilo více jak  260 tisíc uživatelů a jejich počet stále stoupá. Tvorba vlastního skinu uživatele viditelně baví a někteří své verze do Seznamu posílají.
Začátkem prosince loňského roku Seznam vyhlásil soutěž o nejlepší skin a cenu pro první tři nejlepší práce stanovil na 100 tisíc korun. Hodnotí je  sami uživatelé a tak lze už teď tipovat ty tři nejoblíbenější. Výsledky budou oznámeny 25. května letošního roku.

Sdílet na sítích