Novinky rozšiřují obsah o novou rubriku Bydlení

2. dubna 2007

Nejčtenější online zpravodajský server na českém internetu Novinky.cz, který společně provozují Seznam.cz a deník Právo, nabízí od pondělí 2. dubna novou zpravodajsko-lifestylovou rubriku s názvem Bydlení.

Nabídne více témat, než slibuje její název, a poskytne i nový reklamní prostor zejména developerům a stavebním  firmám.

Bydlení přináší čtenářům čtyři podrubriky, ve kterých najdou informace hned z několika oblastí: Reality a finance, Tipy a trendy, Rekonstrukce nebo Jak bydlí VIP. A poradí, jak řešit otázky spojené s pořizováním nového bydlení, výběrem materiálů k rekonstrukci, zařizováním interiéru apod.

“Záběr rubriky je široký, od bytových doplňků až po zprávy z realitního trhu. Podrubrika Reality a finance bude sloužit jako informační servis nejen pro ty, kteří například hledají nové bydlení, ale i pro lidi z realitní branže. Rubrikou Bydlení chceme navázat na úspěchy ostatních rubrik na Novinkách, jako je například Žena,“ říká šéfredaktor Novinek Miroslav Benč.

„Rubrika nabízí prostor i pro témata, která jsou na realitním trhu kontroverzní a o to více zajímavá,“ říká Světlana Dabone, manažerka realitního serveru na Seznamu Sreality. Sreality jsou v nové rubrice partnerem pro tu část obsahu, kde se dá vyhledat developerský projekt, anebo se nabízí zajímavé bydlení díky inzerci Srealit.

Rubrika je od 2. dubna otevřena na adrese www.novinky.cz/bydleni.

                                                          

Sdílet na sítích