Seznam znovu patří mezi stovku obdivovaných českých firem

3. dubna 2007

Nejvyšší ocenění v kategorii Počítačové systémy a internet udělované sdružením Czech Top 100 získal Seznam už podruhé. V celkovém žebříčku je ve společnosti takových es jako Škoda Auto, ČEZ nebo Zentiva.

Ocenění se uděluje každoročně na základě ankety mezi manažery středních a velkých firem. Oni vybírají ze stovky českých firem první desítku nejlepších a nakonec tři nejobdivovanější, tzv. All Stars.

Pro Seznam je tu k dispozici speciální kategorie, ve které soutěží další významné firmy v odvětví Internetu nebo informačních technologií. Podle výsledků pro rok 2007 je Seznam obdivovanější než např. Microsoft, IBM nebo Hewlett&Packart. Stejné ocenění získal Seznam už v roce 2005.

„Máme z výsledků ankety velkou radost už proto, že jde o názory zkušených manažerů, kteří sami řídí velké firmy a dokáží úspěch velice dobře posoudit,“ komentuje výsledek Czech Top 100 ředitel Seznamu Pavel Zima. S některými firmami ze své soutěžní kategorie přitom Seznam dlouhodobě spolupracuje, např. firma IBM je jeho hlavním dodavatelem hardwarových zařízení.
Ocenění Czech Top 100 je posledním ze čtyř, které Seznam v letošním roce získal. Prvním byla únorová Cena za firemní image Rhodos, další pak Dobrá značka a pokračováním bylo i oceněním Podnik Fair Play. Všechny ceny a uznání vnímá Seznam jako závazek k ještě větší profesionalitě vůči svým uživatelům i vůči obchodním partnerům. Všem hodnotitelům velice děkuje a všem dosud neoceněným přeje úspěch v příštích kolech.

                                                                                 

Sdílet na sítích