Co uvidíte na nových Horoskopech

7. září 2007

Chcete vědět , co vás čeká a nemine? Tak se podívejte na Horoskopy.cz

Slovy podívejte myslím skutečně podívejte, protože nové Horoskopy.cz mají vlastní videohoroskopy. Pokud máte průměrně rychlý internet, tak se pohodlně posaďte, zapněte si zvuk a v podání dvou sympatických moderátorů se podívejte, co na vás během týdne čeká.

Já jsem se třeba dozvěděl, že tento týden se raději nemám pouštět do žádných náročných pracovních úkolů. Přesto jsem se nenechal odradit a spolu s našimi partnery se nám podařilo nové Horoskopy.cz bez problémů spustit.

Kromě nového designu a možnosti zasílání horoskopů přes SMS, jsme nově přidali další obsah, jako jsou např. charakteristiky keltského, egyptského, indického, aztéckého a indiánského horoskopu. Přidávání obsahu, který se vztahuje na téma kolem horoskopů, bude určitě přibývat. A ještě prozradím, co připravujeme: můžete se těšit na poradnu astrologa a na informace o vykládání z karet.

Stěžejní oblastí nadále zůstává denní horoskop dle znamení zvěrokruhu, který doplňuje týdenní čínský horoskop.

Horoskopy.cz pro vás vytváří společnost Adatio Solutions, která je už naším dlouhodobým partnerem v oblasti obsahu pro horoskopy. Videohoroskop vytváříme ve spolupráci se Stream.cz.

'Kamil
Kamil

Sdílet na sítích