Plzeňští Seznamáci projezdili výhru na čtyřkolkách

17. září 2007

Přemíru energie i chuť riskovat vybíjelo osazenstvo západočeské pobočky na Off road party na čtyřkolkách v Žebráku.

Kromě 10 kilogramů bláta na osobu a mokrých bot po přejezdu rozvodněného potoka si všichni odvezli i nezapomenutelné zážitky.

Na tuhle adrenalinovou akci si pobočka vydělala vítězstvím v soutěži o nejlepší představení regionu na pohádkovém setkání ve Špindlerově Mlýně. Videoklip, který ukázal nelehkou práci manažerů i marketingových poradců, přinesl nakonec do pobočkové kasy částku deset tisíc korun, kterou  všichni svorně projezdili a projedli.

Pánové se na jízdu na divokých strojích od začátku těšili, dámská část výpravy se k ní stavěla spíše zdrženlivě. Nakonec si však dámy v nevázané jízdě nijak nezadaly s pánským osazenstvem  a nejrychlejší z nich, Petra Slámová, si dokonce odnesla i pohár pro vítěze ženské soutěže.

V mužském dvoukolovém závodě na čas se bojovalo mnohem tvrději a o umístění na stupních vítězů rozhodovaly setiny vteřiny. Třetí místo nakonec získal Michal Spurný, druhé místo dvěma vyrovnanými časy vybojoval Martin Fuks a první pozici obsadil organizátor celé akce Honza Mertl.

 Rozjížďky i celý závod sledovaly dokonce desítky diváků a divaček, které se nenechaly rušit ani na maximum túrovanými motory. Ovce, kozy a krávy držely v bezpečné vzdálenosti od trati elektrické ohradníky. :-)

Velmi vydařené odpoledne završili účastníci už bez fanoušků barbarskou hostinou v plzeňské restauraci Stará sladovna. Pečené vepřové se tu jedlo rukama, zajídalo křenem a chlebem a zapíjelo, jak jinak, vynikajícím pivem.

Marketa Ladmanova
Markéta

Sdílet na sítích