Sreality Football Cup 2007

3. září 2007

Za krásného počasí a týden před koncem prázdnin se uskutečnil 1. ročník fotbalového turnaje Sreality Football Cup. Akce to byla veskrze příjemná, zábavná a soutěživá.

Pozváni byli obchodní partneři služby Sreality. Celkem se tedy sešlo 8 týmu (v abecedním pořadí): ADOMUS, EVROPA realitní kancelář, GENERAL REALITY, MAXIMA REALITY, MEXX REALITY, RE/MAX, Sreality a TECNOCASA.



Turnajový den byl zahájen po 9h ráno a po rozcvičení týmů následoval první výkop. Přítomní se mohli po dobu soutěže občerstvit u přistaveného stanu, kde nechyběly ani grilované specialitky. Losováním byla mužstva rozdělena do 2 skupin po 4 týmech. Hrálo se dle pravidel Hanspaulské ligy systémem dvakrát patnáct minut, na jejichž dodržování dohlíželi profesionální rozhodčí.

Ze skupiny A poměrně hladce postoupil neporažený tým ADOMUS spolu s týmem Sreality. Skupina B skončila velmi vyrovnaně a nejtěsnějším možným rozdílem počtu vstřelených branek ve vzájemných zápasech, postoupili do semifinále GENERAL REALITY a TECNOCASA.

V turnaji zvítězil a pohár mistrů obdržel team ADOMUS, který ostatní přehrál rozdílem třídy a ve finále porazil tým pořádajících Srealit jasně 5:0. Na bronzové pozici se umístila italská společnost TECNOCASA, když v penaltovém rozstřelu, plném emocí, zdolala tým GENERAL REALITY. Nejlepším střelcem byl Jan Kovář z vítězného týmu ADOMUS.

O skvělou atmosféru se také zasloužil tým společnosti MAXIMA REALITY, kteří si s sebou na turnaj přivezly vlastní roztleskávačky i s bubínky.

Na závěr zbývá poděkovat všem zúčastněným, kteří svou dobrou náladou a sportovním nasazením podpořili pohodový průběh dne a snad si i odnesli hodnotný zážitek.

Za rok se budeme těšit u 2. ročníku.

'Lenka
Lenka

Sdílet na sítích