Landa v internetové TV Stream.cz rozpoutá reality show Peklo

26. listopadu 2007

Hospodářské noviny, PRAHA, 21. 11. 2007:

am.cz a společnost Global Inspiration odstartuje v pondělí novou reality show nazvanou Peklo s Landou. Za pořadem stojí známý zpěvák a skladatel Daniel Landa a jeho žena, režisérka Mirjam Landová. V Peklu se bude Landa snažit připravit pět mužů, kteří prošli určitou životní krizí, na profesionální zápas v thajském boxu.
    »Je to experiment ve stylu seriálu Gynekologie 2, věc, která přesahuje hranice zábavy,« uvedl ředitel Global Inspiration Miloš Petana. »V hlavní roli je kromě kluků i thajský box. Je to reklama sportu a velká kampaň proti nicnedělání,« doplňuje Landa.
    Součástí show bude nejenom trénink, ale také psychologická příprava s odbornou poradkyní Tamarou Cenkovou nebo sondy do rodinného života.
    Celkem Peklo s Landou poběží na Stream.cz po tři měsíce, každý týden se na webových stránkách objeví dva desetiminutové díly -v pondělí a ve čtvrtek. »Pořizovací cena jednoho dílu Pekla s Landou je zlomkem nákladů, obvyklých u dílů televizních seriálů velkých stanic. Pohybuje se v desítkách tisíc korun,« uvedl Petana.
    Peklo s Landou je prvním z mainstreamových formátů, které Stream. cz nasazuje po nedávném vstupu Seznam.cz na televizní trh. Stream.cz původně startovala na začátku roku jako kanál zaměřený spíše na alternativní zábavu. Tato nabídka však přilákala pouze několik tisíc návštěvníků za den. Po vstupu Seznamu se tato čísla zvýšila. Původní odhady Seznamu, že služba bude mít do konce roku jeden milion uživatelů měsíčně, se zřejmě splní na konci listopadu, uvedli zástupci společnosti.

Sdílet na sítích