Stream otvírá cestu pro uživatelská videa na Seznamu

19. listopadu 2007

Propojení společností Seznam.cz, a.s. a Global Inspiration, s.r.o. přináší novou internetovou video zábavu na Seznamu. Služba nese název Stream a uživatelé tu mohou shlédnout profesionální videa a nebo vkládat svá vlastní.

Stream je na Seznamu  první službou s obsahem legálního, uživatelsky i profesionálně vyrobeného videa. Uživatelům nabídne nové žánry internetové video zábavy, inzerentům pak  nové formáty video reklamy.

Stream.cz  v seznamácké verzi


Přesunem na Seznam se některé typické vizuální prvky původní internetové televize Stream.cz změnily: červeno-bílé logo s lebkou střídá černo-bílé textové Stream. Uživatelé se na  novou službu dostanou přímo kliknutím na odkaz Video v hlavní nabídce Seznamu. Přihlášení na Stream je od 12. listopadu možné ze všech služeb Seznamu, stávající uživatelé Streamu získali také zdarma email s koncovkou @stream.cz na Seznamu.


Obsahově se Stream rozšířil o další zajímavé  tituly: k seriálu Gynekologie 2 a talk show Úžasňáci přibyl populární kreslený seriál Pat a Mat a koncem listopadu odstartuje exkluzivní reality show Peklo s Danielem Landou.

 „Stream by mohl být novým typem televize, jejíž obsah nebude pasivně vysílán, ale vyhledáván a spoluvytvářen uživateli internetu,“ nastiňuje vize Streamu  Miloš Petana, generální ředitel Global Inspiration, s.r.o.

Návštěvnost


O tom, že programová nabídka Streamu zaujala uživatele už během prvních dnů po spuštění na Seznamu, svědčí strmě rostoucí návštěvnost. Původní odhady Seznamu, že služba bude mít do konce roku jeden milion uživatelů měsíčně, se zřejmě splní už na konci listopadu.

„Stream má na Seznamu úspěch. Chtěli bychom, aby jeho videa nalézali uživatelé po celém internetu,“ komentuje nový projekt předseda představenstva Seznamu Ivo Lukačovič.

Sdílet na sítích