Zápisky ze slapského trenažéru

30. listopadu 2007

Jeden listopadový víkend se manažeři obchodních týmů sjeli do krásného hotelu Laguna na břehu Slapské přehrady. Nebyl jsem sám, kdo měl nahnáno, co si na nás nová šéftrenérka Seznamu vymyslela…

Začátek s personální ředitelkou Petrou Říhovou a jejím pohledným kolektivem byl veskrze příjemný. Ale pak to začalo…Během následujících 10ti hodin, kdy někteří méně odolní jedinci stále častěji odbíhali na chodbu řešit naléhavé hovory, nás nová šéftrenérka Renata Stanislavová zasvěcovala do tajů, jak správně vést přijímací pohovory a následně vybírat kvalitní obchodníky. No, nebylo to jednoduché cvičení.

Druhá část školení se přesunula do baru, kde jsme i s vedením Seznamu zdatně rozvíjeli nově nabyté dovednosti. Většinu z nás příjemně překvapilo, že i trenérský tým dokázal bojovat o místa na barových židlích….

Následující den jsme poznávali sami sebe a řešili úkoly jednotlivě i ve skupinách.

Skupinové úkoly byly hodně náročné, ale naše přirozená soutěživost nás vybičovala k extrémním výsledkům.

Na konci druhého dne dostal každý z nás prostor, aby zhodnotil celé setkání. Na hlavy trenérek  se  snesla chvála a díky za perfektní práci, kterou pro nás odvedly. Někteří jedinci dokonce odmítali odjet domů k rodinám a dožadovali se prodloužení akce o jeden den.

Na závěr sám za sebe – jsem opravdu moc rád , že jsem  konečně poznal ostatní kolegy z jiných regionů. Trenérský tým se chystám odměnit na vánočním večírku několika tanci :-)

'Honza
Honza

Sdílet na sítích