Ostravo, jak se to povedlo?

7. prosince 2007

Ostrava se stala dalším městem, kam se Ivo Lukačovič vydal s přednáškou “Seznam.cz jsem založil vlastně náhodou”.

Krátce před akcí se Ivo rozhodl, že si celý den zpříjemní a do Ostravy přiletí malým letadlem. Předpokládaný přílet byl před 13.00, ale ještě před půl druhou jsme o něm neměli žádné zprávy. Když mi zazvonil telefon a na displeji Ivo, všichni jsme si dost oddechli. V té chvíli už na něj v nové aule Technické univerzity VŠB čekalo na 500 lidí, někteří zůstávali na schodech a další desítky lidí chtěly sledovat online přenos po univerzitní síti. Byl tu i děkan Fakulty elektrotechniky a informatiky prof. ing. Ivo Vondrák, CSc, aby Ivovu přednášku studentům uvedl.

Povídání o Seznamu, prvních nesmělých začátcích i o tvrdém byznysu potom bylo opravdu zajímavé.  Ivo bezesporu účastníky zaujal a ke konci se už jako staří známí několikrát společně zasmáli. Na otázky v závěru se těšili všichni – týkaly se tentokrát nejen tématu přednášky, i budoucí vize firmy.

A nakonec jako vždy losování a pro šťastné tři výherce pěkné ceny.

Jsem moc rád, že se tenhle zprvu vzdálený výlet z Prahy tak povedl. Vděčím za to i mým kolegům v Ostravě, hlavně pak ing. Michalu Radeckému.

Věřím, že to byla nejlepší ukázka, jak v budoucnu budeme spolupracovat se všemi vysokými školami podobného zaměření. A do Ostravy se vydáme kdykoliv milerádi znovu!

Záznam z přednášky najdete na Stream.cz

'Honza
Petr

Sdílet na sítích