Další vychytávky na homepage Seznamu

31. ledna 2008

Nespíme zimním spánkem, uvidíte, co jsme zase vymýšleli.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že práce na naší titulní straně usnuly zimním spánkem, není to ani zdaleka pravda. Bez mučení přiznávám, že naše úsilí bylo z velké části věnováno do systémových úprav, které v důsledku vůbec nezpozorujete a tudíž vám mohou být ukradené (například změna systému vydávání statických grafických prvků a další ještě nudněji znějící úpravy). Ale berte to tak, že jsme si nachystali odrazový můstek k několika významným novinkám. Tyto čekají u mě na seznamu (s malým s :), který se začíná nebezpečně prodlužovat a mám pocit, že již nyní máme postaráno o práci až do konce roku. Pro zvědavé naznačím – víc než jen dva sloupce, otevřené API pro gadgety, sdílení RSS kanálů.. Co ještě byste uvítali? Dejte mi vědět v diskuzi pod tímto příspěvkem.

Pridani obsahu - kategorie Komunikace

Jedno zásadní vylepšení si ale ze seznamu  mohu vyškrtnout. Dokončili jsme gadgety pro kontrolu jiných emailových účtů než jen těch na Seznam Emailu.V nabídce přidání obsahu tak přibyla záložka Komunikace. Pod ni byly přesunuty gadgety pro Seznam Email a Lidé a dále jsme doplnili gadgety pro nejpoužívanější freemailové služby – Gmail, Centrum email a Atlas email. Takže i přesto, že máte svou emailovou schránku u konkurence , můžete si na naši HP užívat téměř stejného komfortu, jaký mají majitelé seznamáckých schránek. Úmyslně píši „téměř“, protože jeden drobný rozdíl zde je – po kliknutí na některou zprávu se musíte do své schránky přihlásit, protože přihlášení neproběhne automaticky jako na Seznamu. To není z naší strany diskriminace, to je prostě technologické omezení služeb na jiných doménách.

Gadget pro cizi freemail

Věřím, že Vám tato novinka zjednoduší a zpříjemní život s naší HP. Zároveň jsem si vědom toho, že výběrem tří freemailů by to končit nemělo. Chystáme se proto doplnit ještě další poskytovatele a také generické POP3, abyste si mohli nakonfigurovat jakýkoliv email dle své libosti. Své postřehy k novým gadgetů prosím piště do diskuze pod příspěvek, budu za ně vděčen.

'Petr
Petr

Sdílet na sítích