LIDE.cz párty: je čas jít se bavit

4. ledna 2008

Před Vánoci jsme pořádali první velkou LIDÉ.cz párty, na kterou se zaregistrovalo přes 3000 uživatelů z našeho komunitního serveru Lide.cz.

První akce s názvem LIDÉ.cz párty, kde se potkali lidé z virtuálního světa internetu v reálném světě, byla načasována na páteční večer. V klubu bylo opravdu našlápnuto, vždyť  zájem o akci potvrdilo více než tří tisíce uživatelů.

V osm večer už byla u vstupu slušná fronta, u  stánku Lidé.cz totiž probíhala certifikace. Více o tom se dozvíte v této reportáži ze Stream.cz

Akci jsme připravovali v předvánočním shonu, ale stihli jsme pro naše milé hosty připravit celkem bohatý program.Vybírám jen namátkou: byla kadeřnická show, česká Vanesa Mae, módní přehlídka Bruno Banani ve které předváděli spodní prádlo mimo jiné Dan z Vyvolených a herečka Dominika Kadlčková ze seriálu Ulice. Také se soutěžilo o hodnotné ceny jako třeba fotoaparát, seskok padákem, nebo o víkendový pobyt na horách pro 2 osoby.

Vše máme dostatečně zdokumentováno jak ve  video reportáži na Streamu, tak fotograficky.

Tahle party byla první z mnoha, které chceme v letošním roce dělat. Určitě o nich uslyšíte – chtěli bychom vás potkávat každý měsíc na bezmála deseti  akcích po celé České republice.  Není to fajn vidět se nejen virtuálně, ale i doopravdy? Pozor:  podruhé to může být už v únoru a zase v Praze!

'Kamil
Kamil

Sdílet na sítích