Programová novinka Streamu: Kalendář Míši a Ríši

31. ledna 2008

Propojení společností Seznam.cz, a.s. a Global Inspiration, s.r.o. přináší na Streamu další nový pořad. Od 1. února tu bude denně excelovat populární bavičská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer v pořadu “Kalendář Míši a Ríši”.

Tuto dvojici není třeba představovat, svou širokou popularitu si u většiny diváků zajistila televizním pořadem Tele Tele. Tentokrát však bude dobývat srdce především internetové populace.  Každý den budou na www.stream.cz k dispozici lehce bláznivá či kontroverzní, ale pokaždé zábavná videa ne nepodobná těm, jaká diváci znali právě z televizních pořadů. Jejich společným mottem bude jméno v kalendáři, které bude mít ten den svátek.


Veselé scénky Míši a Ríši budou vysílány nejen na Streamu, ale budou dostupné přímo z  homepage www.seznam.cz. Tam, kde se denně objevuje informace o svátku, bude možné spustit video a shlédnout scénku, ve které dvojice Míša a Ríša v podání různých postav vysvětlí význam daného jména.


Všechna zveřejněná videa z Kalendáře Míši a Ríši budou uložena na www.stream.cz, kde si je uživatelé mohou pouštět v libovolném pořadí, listovat kalendářem, dívat se na díly se svými oblíbenými jmény anebo je doporučovat známým ke shlédnutí.


Víte o někom, kdo má 1. února svátek? Pošlete mu odkaz na Kalendář Míši a Ríši a uvidíte, že to bude nejvtipnější dárek, který od Vás může dostat.

 
Pro ty, kteří by chtěli mít Kalendář Míši a Ríši na svých stránkách, poskytuje Stream.cz možnost umístit player s jedním videem do vašich stránek.


Příjemnou zábavu se jménem Hynek na www.seznam.cz a www.stream.cz  přeje už 1. února Kalendář Míši a Ríši
:-)

Sdílet na sítích