Seznam turné po školách

3. dubna 2008

Znáte to: “když nemůže Mohamed k hoře…” Toto rčení nám vnuklo nápad, jak efektivně oslovit studenty základních a středních škol a kompletně jim představit všechny novinky na našich službách.

Bylo jasné, že pozvat je, aby  přijeli oni za námi,  je nereálné. A tak jsme šli my za nimi – jako ta hora k Mohamedovi…

Takhle nějak vznikl projekt  pracovně nazvaný „Turné po školách“. Už v únoru jsme vyrazili na první štaci, konkrétně do školy v Dobřichovicích u Prahy. V březnu pak do základní školy v Berouně,  kde tým projektových manažerů  představil jednotlivé služby Seznamu. Docela rádi jsme slyšeli, že je žáci využívají i jako pomoc při práci ve škole: Mapy cz, Encyklopedie, Vyhledávání a komunitní služby (Lidé, Spolužáci, Hry a Profily).

Prezentace se žákům moc líbily a stejný zájem jsme viděli i od učitelů. Ale samozřejmě nešlo jen o prezentaci. Tímhle způsobem také trochu testujeme, co na které službě chybí, vadí nebo může fungovat lépe. Všechny poznatky si projektoví manažeři pamatují a ty zajímavé, oceněné na místě malým dárkem, určitě rádi využijí…

Za projektové manažery  jezdí Tomáš Forche, Robert Huml, Petr Nevrlý a David Biksadský. Chcete je také poznat? Napiště nám… Společně se už teď těšíme na další zastávku, tentokrát v základní škole v Čelákovicích :-)

'Míša
Míša

Sdílet na sítích