Služby Seznamu pro Vodafone live! zdarma

9. dubna 2008

Cesta Seznamu na displeje mobilních telefonů pokračuje. Šestice populárních služeb se od 8. dubna objeví na mobilním portálu Vodafone Live! na šest měsíců zdarma.

Projekt s mobilním operátorem Vodafone je prvním z řady avizovaných partnerských projektů Seznamu a mobilních operátorů v rámci strategie Seznam na mobil. Místem pro přístup k šestici služeb Seznamu Zdarma bude mobilní portál Vodafone live!.

Internetové služby viditelně zdarma


V balíčku služeb zdarma uživatelé najdou služby Firmy.cz, Mapy.cz Sreality.cz, Zboží.cz, Encyklopedie a Slovník. Bez jakýchkoliv poplatků za aktivaci či datový přenos je mohou používat na období šesti měsíců.


Jejich ovládání je stejně intuitivní, jako u všech  mobilních služeb Seznamu dostupných  na wap.seznam.cz.  Stačí mít mobilní telefon s podporou WAPu a aktivovaným připojením na internet. Služby jsou dostupné přes mobilní portál Vodafone live! kde je v hlavičce portálu  odkaz Seznam.cz. Ten zobrazí přehledné Menu balíčku služeb zdarma s jednotlivými odkazy na služby.


Samotné služby jsou na portál nasazeny v nezměněné podobě známé z wap.seznam.cz. Jedinou změnou je zobrazování hlavičky a patičky mobilního portálu Vodafone live!. Toto zobrazení je zároveň vodítkem pro uživatele, že tato služba je Zdarma.

Promo na šest měsíců


Spuštění služeb Seznamu zdarma na Vodafone live! je součástí půlroční promo akce na vůbec první společný balíček služeb vyhledávače Seznam.cz a mobilního operátora Vodafone.

„Spolupráci s Vodafonem vítáme a z hlediska našich prvních společných výsledků ji vidíme jako projektový pilíř strategie Seznamu na mobil. Rozhodnutí nabídnout mobilní služby Seznamu zcela zdarma je pro další rozvoj projektu klíčové“, potvrzuje produktový manažer Seznamu Ivan Mikula.


Po celou dobu dostupnosti služeb zdarma bude Seznam testovat počet i chování uživatelů na novém typu služeb. Cílem je, aby si novou platformu služeb Seznamu mohlo vyzkoušet co nejvíce uživatelů. Seznam provede uživatele novými službami krok za krokem  prostřednictvím  kompletní nápovědy na www.smobil.cz. Zde budou průběžně doplňovány všechny nové postupy k aktuálním mobilním novinkám Seznamu.


Současně s tím připravují oba partneři vhodný model reklamních formátů, který přinese klientům zajímavé inzertní příležitosti  na novém typu mobilních služeb.

Sdílet na sítích