Tři sloupce na Seznamácké HP

14. května 2008

Kurs dolaru klesá, vývoj nových technologií neustává a počítače v domácnostech jsou stále výkonnější. A došlo i na monitory: tenké LCD s úhlopříčkou větší než 17 palců již dávno nejsou doménou grafiků či IT odborníků.

Těmto okolnostem  jsme se rozhodli přizpůsobit i homepage Seznamu.

Změna se týká uživatelů, kteří se na homepage přihlašují. Doposud bylo možné mít gadgety uspořádané pouze ve dvou sloupcích a po stranách bylo volné místo. Mezery byly obzvláště nápadné na velkých širokoúhlých monitorech, které jsou dnes již běžnou součástí mnoha domácností, jak jsem již zmínil v úvodu.

Proto jsme přidali možnost rozšířit si homepage o další sloupec. Můžete tak nyní efektivně využít volné místo přidáním dalších gadgetů nebo přesunutím stávajících, abyste si zkrátili celkovou délku stránky a ulevili scrollovacímu kolečku myši.

Stránku přepnete do režimu tří sloupců pomocí odkazu Změnit rozvržení z nabídky  Nastavení v horní části stránky nebo přímo dole v patičce. Aby se vám stránka v režimu tří sloupců zobrazila bez vodorovného skrollovátka, je nutné mít rozlišení minimálně 1170px na šířku. Do budoucna plánujeme podporu i pro tradiční rozlišení 1024px.

Doufám, že se vám nová vlastnost bude líbit a případné připomínky a návrhy pište do komentářů.

'Petr
Petr

Sdílet na sítích