Slavili jsme dvanáctiny

17. června 2008

Tradiční narozeninovou party jsme letos pojali v duchu Andyho Warhola s tématickým názvem Life style

Seznamáci i pozvaní klienti měli volnou ruku ve výběru stylového oblečení a účesu. Každý, kdo přípravu nepodcenil, dostal při vstupu slosovatelný kupon. Kdo nepřišel stylově učesaný, mohl se nechat upravit na připravených workshopech. Od účesu a líčení až po airbrush. Že to byl pro spoustu návštěvníků party dobrý nápad, to dokazovaly fronty u kadeřnic, zajímavé účesy a vizáž účastníků párty.

Programem nás provázel Andy Warhol, v simultánní překladu moderátora večera.Spolu s Andym byl na podiu i DJ Mardosha s výbornou taneční muzikou. I když jsme hlavně slavili, neodpustili jsme si přece jenom zábavné představení několika služeb Seznamu. A tak  herci převlečení do bílých oblečků ukazovali pomocí počítačové techniky a grafiky třeba  Zboží.cz  – připomněli,  na co jsme nahrávali hudba ještě před vznikem cédéček.  Na Lide.cz  předvedli, z čeho je zrozen člověk. Sauto  představilo spoustu součástek, ze kterých se na závěr vyklubal hotový automobil. Mapy.cz  ukázaly pohled na krajinu za letu imaginárních parašutistů. Encyklopedie.cz  poukázala na bohatství českého jazyka.

Nechyběla ani ukázka breakdance a beatboxu – obojí opravdu vydařená záležitost.

Jenže nakonec všichni stejně nejvíc čekali na hlavní bod programu a to na vystoupení kapely Support Lesbiens. Hoši z kapely vystřihli hodinový koncert, který opravdu nenechal nikoho v klidu.

Hudební adrenalin vystřídal hazard – ze slosování kuponů  vzešel šťastlivec, který dostal romantický víkendový pobyt na zámku Bernštejn. 
No a závěr? Tím byly znovu služby Seznamu, ale v poněkud lechtivém provedení. Víc už neprozradím, protože narozeninovou koncovku si užil každý po svém a dost dobře, jak bylo vidět druhý den v poněkud červených očích mých kolegů  :-)

Fotky z party

'Andy
Andy

Sdílet na sítích