Brněnský vývoj přináší svoje ovoce aneb noví Lidé jsou tu

18. září 2008

Za horkých letních dnů jsme s klukama v Brně připravili novou podobu www.lide.cz s řadou novinek a předělanou hlavní stránkou.

Změny nejsou konečné a pracujeme na druhé části inovací, které budou nasazeny začátkem příštího roku. Na co se budete moci  těšit? Na hvězdičky, fotogalerie a na další změny grafiky.

Ale teď to nejdůležitější ze současných novinek na Lidé:

  • nová koncepce grafiky hlavní stránky s výpisem nejaktivnějších místnosti na chatu, nejnovějších inzerátu
  • sekce videa, kde obsah přebíráme od stream.cz
  • sekce fotky, kde jsou fotografie uzivatelů z kategorie veřejné /řazené od nejnovějších/
  • nový vzhled vzkazníku a profilu
  • Vyuka.lide.cz – ve spolupráci se společností Lagmaster je tu úplně nový projekt pro výuku cizích jazyků po internetu, ve kterém nyní nabízíme jazykové kurzy zdarma pro angličtinu, němčinu, španělštinu, francoužštinu a italštinu

A na závěr jedna kuriozitka z tvorby nových skinů na Profilech. Náš webmaster Petr nakreslil celý skin s názvem „Life is good“ sám, za což si vysloužil nehynoucí slávu. Jeho dílko je skutečně zdařilé :o) Na skinu se zvěčnili všichni kluci z brněnského vývoje. Náhrobky dole nesou jejich nicky, aby se navždy vryli do paměti uživatelů Lidé.

Děkovačka:  bez kluků z Brna by nemohlo vše klapnout. Děkuji jim za jejich práci a to, že to se mnou vydrželi. Pavlovi a Chosému díky za schválení projektu Lidé. Bobe, Leoši, Zdenku a parto kolem nich – diky!!! Speciální dík pro Honzu Vokase za nasazeni do provozu.

ěkovačka:>


David

Sdílet na sítích