Hlasování online o Českého slavíka začíná

1. října 2008

Tradiční hudební anketa Český slavík Mattoni znovu odstartovala hlasování o nejlepšího zpěváka, zpěvačku nebo hudební skupinu. Hlasovat můžete online a to na slavik.seznam.cz.

Seznam je partnerem populární hudební ankety už několik let. Na jeho stránce s adresou slavik.seznam.cz  je každým rokem vyšší a vyšší návštěvnost a ve výsledku přináší cca 80 procent všech hlasů.


Elektronicky hlasovat na Seznamu může každý uživatel jen jednou a to prostřednictvím elektronického formuláře. Po jeho vyplnění klikne na odkaz, který vygeneruje speciální kód určený pro SMS zprávu. Tu pak uživatel posílá na číslo 903 09 06 a tím jen hlasování v jeho případě ukončeno.


Letošní ročník ankety přináší jednu obsahovou novinku: v kategorii Slavíci bez hranic se hledá také nejlepší slovenský interpret. Závěrečný večer, který proběhne 13. prosince ve Státní opeře Praha, budou moderovat Miloš Pokorný a Roman Ondráček.

Seznam přeje všem hudebním interpretům hodně štěstí a hlasujícím šťastnou ruku při výběru toho nejlepšího zpěváka, zpěvačky nebo skupiny :-)

Sdílet na sítích