Po čem ženy touží?

9. října 2008

Nový web ProŽeny.cz spatřil světlo světa v pondělí 22. Září a to zatím v testovací verzi . Je to life-style magazín s oblíbenými diskuzemi, blogy ála deníčky, poradnami, videi a některými dalšími chuťovkami, které ještě nechceme prozrazovat.

Prakticky celé léto na něm pracovali zasvěcení Seznamáci spolu s vývojovým týmem partnera projektu – Enterprise Media. Společně hloubali nad tím, „po čem ženy vlastně touží“. A na co přišli? Čím se nakonec ProŽeny.cz liší od stovek jiných webů určených něžnému pohlaví?

Filozofie obsahu je mezi webziny pro ženy naprosto nová a svým způsobem ojedinělá – je to kombinace propracovaného encyklopedického obsahu a zpravodajství

Na tvorbě obsahu se podílí nejpočetnější redakce, jaká kdy k podobnému projektu zasedla. K dnešnímu dni čítá více jak 36 osob, v čele s ostřílenou šéfredaktorkou Evou Mozes, pod jejíž taktovkou bude na webu vycházet denně celkem 14 článků na všechna myslitelná témata. I to ve zkratce vystihuje motto webu „…spolu a o všem“.

Podporuje komunity mnoha diskusními kluby, 27 poradnami, velmi oblíbeným online bazarem, čtenářskými deníčky a v dohledné době i on-line chaty, soutěžemi nebo fotogaleriemi.

Na závěr chci moc poděkovat všem Seznamákům, kteří s realizací pomáhali a samozřejmě partnerům webu Tomášovi Hervertovi a Tomášovi Novákovi.  Díky nim se s ostrou verzí pochlubíme už 13. října. Pokud nám do té doby chcete i vy něco napsat,  diskuse pod článkem jsou vaše.


Martina

Sdílet na sítích