Spustili jsme parádní rádia na Lidé.cz

10. října 2008

Pro všechny, kteří mají rádi muziku je tu dobrá zpráva (a opravdu nás není málo). Od úterý 7.října 2008 jsme rozjeli projekt radio.lide.cz ve spolupráci s mediální skupinou Lagardere.

Nabízíme 30 internetových streamů, z nichž hlavními jsou právě rádia společnosti Lagardere – Evropa 2, Frekvence 1, Rádio Bonton a Radio DJ. Ostatní jsou žánrově zaměřená pro všechny věkové skupiny snad kromě dětí předškolního věku. Nyní si můžete poslechnout polovinu z nich a během několika dalších týdnů bude zprovozněn zbytek 15 internetových rádií.

Na výběru muziky se pracuje skutečně pečlivě, najdete tady nepřeberné množství českých i světových interpretů, ať současných, tak i těch, kteří se s muzikou dávno rozloučili. V databázi jsou tisíce songů, jejich počet se stále rozšiřuje a samozřejmě ty časem nejvíce ohrané se obměňují. Rádia nabízejí pouze relax, radost z oblíbených interpretů a hlavně pohodu ať už v práci, doma nebo na večírku.

Nejposlouchanější budou zřejmě kamenná rádia společnosti Lagardere, po nich ta, která hrají největší hity – jako např. #1’s, Osmdesátky, Devadesátky a Back to 90s. Český maniak si užije s Trampskou osadou, Stage, Československou diskotékou a Poprockem bez pomlčky, zatímco lidé toužící po alternativních druzích muziky si rádi naladí Monsters, Ethno, EMO, Strobo, Latino a další. Nebudou zde chybět ani rádia zaměřená na nejoblíbenější zpěváky, zpěvačky a skupiny. Tak si užijete 24 hodin s Robbiem Williamsem, Madonnou nebo třeba s Rolling Stones. A kdo je vysloveně vysazený jen na chlapy, tak nepohrdne streamem Gladiators, kdo naopak na něžné pohlaví, tan se naladí na Divas.

„Snažili jsme se pokrýt větší věkovou populaci obyvatelstva České republiky, aby si každý našel své oblíbené rádio a nepotřeboval k tomu nic jiného než průměrné internetové připojení, reprobedny a dobrou náladu,“ říká Eva Šlesingerová, vedoucí projektu ve společnosti Lagardere. „Sami to v Lagardere nadšeně posloucháme a pilně pracujeme na doplnění hudební databáze z celého světa. Za to chci poděkovat dvěma skvělým chlapcům, kteří se v hudbě vyznají jako nikdo jiný, Karlu Rychlému, který se pravidelně objevuje na rádiu Frekvence 1 a Martinu Hovorkovi, který nás ráno probouzí na rádiu Bonton.“

Co více dodat? Na nový projekt jsme patřičně hrdí a velký dík patří všem, kteří se na tom podíleli. Teď už všichni pracujeme jen se sluchátky na hlavě a pohupující se hlava v rytmu značí, že si to fakt užíváme :-).

Tak přejeme i vám příjemnou zábavu …


David/Seznam + Eva/Lagardere

Sdílet na sítích