Hledání Seznamu zdarma na portálu Vodafone Live!

11. listopadu 2008

Uživatelé mobilního operátora Vodafone se ve vánočním balíčku mobilního internetu zdarma poprvé setkávají s vyhledávačem Seznam a s jeho dalšími mobilními službami. Po dobu šesti měsíců je tady mohou využívat zcela zdarma.

Seznam nabídl prvních šest mobilních služeb pro koncové zákazníky Vodafone už v dubnu letošního roku. V půlročním režimu zdarma tak uživatelé mohli vyzkoušet Firmy.cz, Mapy.cz Sreality.cz, Zboží.cz, Encyklopedii a Slovník. Hlavním přístupem na tyto služby byl mobilní portál operátora Vodafone Live! Nyní se tam už objevují všechny mobilní služby Seznamu včetně vyhledávání.

Hledání v mobilu přes Seznam


Na portálu Vodafone Live!, který mají koncoví uživatelé této mobilní sítě přednastavený ve svých mobilních telefonech, vidí uživatelé vyhledávací okénko i s logem Seznamu a mohou ho jednoduše využít pro hledání kdekoliv na internetu a také ve specializovaných vyhledávacích službách jako Firmy, Mapy, Zboží nebo Encyklopedie. To vše pro první půl rok zdarma, poté za velmi příznivých cenových podmínek s denní sazbou 17 korun nebo měsíční sazbou 177 korun.

Seznam v Top službách


Kromě hledání se na Vodafone Live! dostávají i další služby Seznamu a to v záložce Mrkni na… hned pod vyhledáváním. Tady je prostřednictvím odkazu Seznam na mobil okamžitě dostupných  14 mobilních služeb Seznamu.

Výběr z nich se dále zobrazuje v odkaze Více služeb. V sekci Zprávy a počasí je dostupná mobilní verze Sportu, v sekci Informace a služby pak následují služby Encyklopedie, Slovník, Firmy a Mapy. Sekce Zábava a kultura nabízí TV program a oblíbené komunitní služby Lidé a Spolužáci uživatelé najdou v sekci Přátelé. Sekce Email uživatelům zpřístupní v mobilní verzi jejich emailové schránky na Seznamu.

„Mobilní operátor Vodafone tak vyšel vstříc našim cílům dostat mobilní služby opravdu ke každému zákazníkovi. Pokud si teď v režimu zdarma lidé vyzkoušejí všechno, co jinak obsluhují na počítači, nebude pro ně problém tyto mobilní služby využívat i později,“ říká  Ivan Mikula, produktový manažer Seznam na mobil. “Společnými silami jsme pro začínající i pokročilé uživatele mobilního internetu vytvořili cenově příznivý a uživatelsky intuitivní mobilní obsah, který by měl být zajímavý i pro rozvíjející se trh s mobilní reklamou v příštím roce.“

Sdílet na sítích