Vánoční dárek uživatelům Seznam emailu: schránka s neomezenou kapacitou

15. prosince 2008

S přáním všeho dobrého v příštím roce přichází také Seznam.cz a svým uživatelům nastavuje od 15. prosince 2008 neomezenou kapacitu emailové schránky.

Emailový účet na Seznamu má v současné době více než 5,8 milionu uživatelů. Běžně svou poštu používají k posílání dokumentů, fotek, hudby a také videa.  Velikost schránky bylo už dříve  možné  nastavit  na 2GB.  Od 15. prosince lze schránky na všech šesti emailových doménách, včetně těch nejpoužívanějších  @seznam.email nebo @email.cz nastavit na neomezenou kapacitu.
 
K rozšíření schránky na „neomezeně“ dojde automaticky u těch emailových účtů, které byly už jednou zvětšeny na 2GB. Schránky s běžnou velikostí bude možné rozšířit po zaslání sms dle návodu v nápovědě služby. Z platby 3 koruny za sms neplyne Seznamu žádný komerční příjem.
 
Neomezeně velká emailová schránka dovoluje přijímat nebo posílat mnohem více souborů, aniž by vzhledem k objemu posílaných dat uživatelé narazili na její kapacitu. Velikost příloh zůstává beze změny.
 
Zvětšení emailové schránky na neomezenou velikost je jen první z řady vylepšení, která  Seznam email uživatelům přinese. Na další novinky se mohou těšit v nadcházejícím roce“, říká Tomáš Pergler, produktový manažer Emailu.
 
Seznam přeje všem svým uživatelům krásné Vánoce, hodně štěstí a splnění všech přání nejen na internetu :-)

Sdílet na sítích