Valentýn je za dveřmi…

2. února 2009

… a každý z nás už asi tajně myslí na to, jakými dárečky zasype svoji lásku. Proto tým, jež se podílí na vývoji a chodu služby Zboží.cz připravil Valentýnského rádce.

Valentýnský rádce je velmi podobný Nákupnímu rádci, kterého jste mohli vidět v předvánoční době. (http://seznam.sblog.cz/2008/12/04/69). Valentýnský rádce je tentokrát vyveden v romantické tmavě růžové barvě, která nemůže evokovat nic jiného než lásku :-) a volně navazuje na vánočního nákupního rádce.

Obsah Valentýnského rádce  třídíme  do pěti základních kategoriích: parfémy, šperky, cukrovinky, plyšáci a spodní prádlo. Některé z těchto kategorií  dále dělíme na pánské a dámské. V každé kategorii pak najdete výpis konkrétních výrobků, ze kterých můžetena  vybírat.  Poučeni z Vašich názorů na  předvánočního Nákupního rádce, vybrali jsme do každé koncové kategorie 10 výrobků (oproti původním 3 ) a kategorie jsou  méně strukturované tak, abyste nemuseli moc klikat.

Už víte, čím obdarujete svoji drahou polovičku? Nebo jste našli to, po čem sami toužíte? V tom případě nezbývá nic jiného, než Valentýnského rádce vyzkoušet.
 

Na přípravě rádce se lví měrou podíleli:

Obsah – Pavel Kozohorský, Daniela Žáčková
Design – David Švejda
Webmaster – Lukáš Franěk
Programátor – Martin Šafařík


Štěpánka

Sdílet na sítích