Plastické operace novým diváckým hitem na Stream.cz

10. března 2009

Po úspěšné seriálové řadě Gynekologie I a II je tu nový programový fenomén internetové televize Stream.cz. Tentokrát vsadila na téma plastických operací online a podle návštěvnosti dílů je jasné, že přesně trefila divácký cíl.

Plastiky těla jsou obsahem seriálu Sex-appeal na Stream.cz, kde je uživatelé internetu sledují už od ledna letošního roku. Ve čtrnáctidenních premiérových dílech tu odborníci z renomovaných pražských klinik dávají nahlédnout do přípravy a průběhu operací, které dříve zůstávaly decentně skryté. Jde o úpravy prsou, obličeje, uší nebo břišních partií, ale také třeba odstraňování mateřských znamének.

Největší pozornost návštěvníků internetu soustředily plastiky prsou – tři verze dílu, který detailně popisuje přípravu a průběh zvětšení prsou shlédlo dohromady přes 1,26 milionu diváků. Dalšími „ostře sledovanými“ díly jsou plastiky nosu –  215 tisíc diváků anebo odstranění mateřských znamének – 250  tisíc diváků. Zatím poslední díl o úpravě odstávajících uší zaujal během prvních tří dnů 40 tisíc diváků.

Kdo o plastické operaci třeba jen občas uvažuje, může díky Stream.cz načerpat spoustu užitečných rad a informací od lidí, kteří se do vylepšení svého sex-appealu odvážně pustili:
 
Video se soft verzí operace prsou:
http://www.stream.cz/video/108/216231-sex-appeal-zvetseni-prsou
 
Detailní průběh celé operace:
http://www.stream.cz/video/108/216228-zvetseni-prsou-cela-operace/0

“U plastických operací, kde je hodně krve, děláme raději verze pro slabší povahy, kde není naturalisticky vidět celý průběh operace. Informačně je však stejně hodnotná, jako ´plná verze´,” vysvětluje dramaturgyně Streamu Andrea Maloveczká.

Seriál, který vzniká s pomocí předních pražských klinik specializovaných na plastickou chirurgii a estetickou dermatologii, bude pokračovat díly o,abdominiplastice (tzn. plastice břicha), faceliftu, zmenšení prsou, výplni vrásek, epilaci či modelaci prsou.

K zajímavé náplni seriálu Sex-appeal mohou přispět sami diváci. Pro další díly o liposukci, operaci víček nebo brady hledá redakce Streamu vhodné protagonisty. Lidé, kteří se na podobné plastické zákroky chystají, se mohou obrátit na redakci Stream.cz, Římská 20, Praha 2, 120 00, nebo přímo na mail dramaturgyně maloveczka@firma.stream.cz.

Sdílet na sítích