Nové kurzy na Výuce Lidé.cz

16. června 2009

Chystáte se před prázdninami zdokonalit v jazycích? Berete s sebou na dovolenou foťák, ale neumíte fotografie upravit nebo si nejste jisti ve svých znalostech kancelářských aplikací a účetnictví?

Na aktualizované verzi Výuky (http://vyuka.lide.cz) by to již neměl být problém. Ke stávajícím kurzům angličtiny, němčiny a dalších jazyků byl přidán kurz ruštiny, který obsahuje 240 hodin intenzivní výuky, 1 031 stránek textu nebo 902 cvičení.

Pokud nejste zdatní ve výuce cizích jazyků a trápí Vás práce s počítačem, je tu proVás připraveno několik kurzů, například Word, Excel, Windows Vista nebo i kurz speciálně připravený na zkoušku ECDL 4.0.

Pro ty z Vás, kteří nechtějí strávit léto pasivně a mají chuť se zdokonalit v práci s digitální fotografií, je připraven průvodce v podání Ondřeje Neffa.

U nás v Seznamu už jsme si pár kurzů zkusili a při řešení některých otázek jsme se docela zapotili :-). Věříme, že pro Vás bude nová Výuka přínosem a že posunete svoji laťku vědomostí o něco výše. Na závěr patří samozřejmě poděkování našemu partnerovi – společnosti LANGMaster, která pro Vás kurzy připravila a to zcela zdarma.


Martin

Sdílet na sítích