Sto tisíc na Okoři

18. srpna 2009

Pomoc těm, kteří to nejvíce potřebují – i takové předsevzetí má česká portálová jednička a to nejen pro letošní rok.

Už v minulosti pomáhal Seznam.cz  například dlouhodobě nemocným dětem, přispíval jednotlivcům, rodinám nebo nadačním fondům. Letos v reakci na rozsáhlé povodně uvolnil 100 tisíc korun a symbolickým šekem je předává profesionálům v organizaci Adra, aby pomoc lidem přišla rychle a efektivně.

Symbolický šek předá dne 22. srpna na open air festivalu na Okoři  frontman skupiny Chinaski Michal Malátný. Předání proběhne ještě před koncertem a to večer kolem 23.00 hodin. Za organizaci Adra převezme šek Tereza Zedková, PR manažerka.

„Pro firmu naší velikosti je samozřejmé, že poskytneme finanční pomoc těm, kteří nečekaně a prakticky během pár okamžiků přišli o střechu nad hlavou. Je těžko představitelné, že dva měsíce po té události ještě nemají někteří lidé pitnou vodu a žijí v provizorních podmínkách. Přejeme jim co nejrychlejší změnu k lepšímu“, říká Rita Gabrielová, tisková mluvčí Seznam.cz. Peníze ze Seznamu půjdou na pomoc lidem ve městech Nový Jičín, Děčín a v obci Bernartice.

Kromě finanční částky poskytl Seznam zdarma také reklamní prostor na svých webových stránkách a to pro výzvy k zasílání DMS. Zprostředkoval tak rychlou pomoc od těch svých uživatelů, kterým není osud jiných lidí lhostejný.

Sdílet na sítích