TV program i pro iPhone

4. srpna 2009

Internet, mobil a iPhone spojuje TV program.

Během jediného týdne se stal náš TV program nejstahovanější bezplatnou aplikací pro ČR. Uživatelé oceňují především kvalitní zpracování ve stylu iPhone a možnost sdílet nastavení mezi internetovou a mobilní verzí. Nyní odpovídáme na Vaše nejčastější dotazy:

Je nutné být pro použití aplikace připojený k internetu?
Ano, aplikace pro svůj běh vyžaduje stálé připojení k internetu. Uvažujeme o zpřístupnění offline režimu do některé z následujících verzí.

Musím mít k používání založen účet na Seznamu?
Ne, aplikace funguje i bez zadaného uživatelského jména a hesla pro Seznam účet, ale nastavení pak není sdíleno mezi internetovou a mobilní verzi.

Lze nastavit upozornění na pořady pomocí SMS?
Pokud se v aplikaci přihlásíte ke svému účtu na Seznamu, je možné si nechat zasílat emailové upozornění o blížících se pořadech. Standardně chodí zprávy na email přihlášeného uživatele. Pokud však vyplníte v internetové verzi svůj SMS email budou Vám upozornění chodit SMS zprávou. Návod na získání SMS emailu najdete zde.  Jiným způsobem SMS upozornění v tento moment není možné.

Proč nefunguje aplikace i na iPod Touch?
Současnou verzi je v tento moment možné stáhnout do zařízení iPhone i iPod Touch. Vyžadován je však firmware v3.0 a vyšší. V tuto chvíli čeká nová verze s číslem 1.1 na schválení Applu. Tato verze by měla řešit některé problémy s připojením a stabilitou.

Aplikace mi nenačetla televizní program
Tyto komplikace by mělo vyřešit odinstalování a nové nainstalování aplikace. Pokud potíže přetrvávají, napište nám prosím na seznam.namobil@firma.seznam.cz kde se Vám pokusíme pomoci.

Více informací o aplikaci na Smobil.cz.

     

Aplikaci Seznam TV program zdarma stahujte na AppStore


Lukáš

Sdílet na sítích