Změna na pozici obchodního ředitele Seznam.cz

6. srpna 2009

S účinností od 1. srpna 2009 se obchodním ředitelem Seznamu stává Michal Heisig. Dosavadní obchodní ředitel Tomáš Búřil odchází ze Seznamu na vlastní žádost.

Tomáš Búřil odchází se Seznamu po sedmiletém působení, první čtyři roky pracoval na pozici Key Account Managera a Account Directora obchodního oddělení, od září 2007 na pozici Obchodního ředitele společnosti. V roce 2006 a znovu v roce 2009 předsedá Výkonné radě Sdružení pro internetovou reklamu. (SPIR).

Michal Heisig pracuje v obchodním oddělení Seznamu od roku 2004, poslední dva roky vedl oddělení pro klíčové zákazníky. Na pozici Obchodního ředitele Seznamu věří, že „při nastavení optimální komunikace mezi několika stovkami obchodníků Seznamu firma dosáhne na takový růst prodeje, který se dosud zdál být nepředstavitelný.“

První organizační změny ve stávajícím obchodním oddělení už Michal Heisig ohlásil. Jeho nástupcem v oddělení klíčových zákazníků se od 1.8.09 stává Kamil Veselý. Jeho úkolem bude dále vylepšovat vztah Seznamu s mediálními agenturami. Pro sjednocení obchodního modelu oborových služeb Seznamu vzniká nová pozice Manažera oborových služeb, kterou od 1.8.09 obsazuje Jan Šusta, dosavadní manažer služby Sauto.

Michal Heisig

Obchodní ředitel Seznam.cz

37 let, ženatý, syn Michael

Sdílet na sítích