Nové nastavení homepage Seznam.cz

18. září 2009

Intenzivním využíváním hlavní stránky Seznamu můžete být stále v obraze! Můžete zde totiž sledovat, co je nového u nás, ve světě, ale i na vašem oblíbeném blogu nebo u kamarádů, na jejich blozích, prostě skoro všude.

To ale není žádná novinka. Jen je to dnes zase o něco jednodušší. Veškeré nastavení titulní stránky je teď na jedné stránce. Díky tomu máte spoustu prostoru nastavit si vše, co potřebujete, najednou a nemusíte hledat, co se kde nastavuje.

Titulní stránku Seznamu si můžete v mnoha ohledech přizpůsobit k obrazu svému. Např. můžete přidávat servery, jejichž novinky chcete mít stále na očích, můžete upravovat vyhledávače, ve kterých nejčastěji vyhledáváte, a také můžete měnit vzhled.

Co jsme měnili

Zaměřili jsme se především na to, aby bylo zřejmé, co vše si uživatel může změnit, a aby to zároveň bylo jednoduché.

Jednodušší a přehlednější je výběr vzhledu a rozvržení na dva nebo tři sloupce.

Hodně jsme zapracovali na lepším přehledu v předdefinovaných zdrojích. Teď v nich můžete snadno hledat, nebo přidat libovolný RSS kanál.

Ikonky pro webmastery

V sekci nastavení také naleznete i sadu ikon na váš server či blog. Vaši čtenáři si tak budou moci přidat váš zdroj na titulní stránku Seznamu a nepřehlédnou žádnou novinku.


Roman

Sdílet na sítích