Moderované chaty vás baví

1. října 2009

Setkat se se zajímavými lidmi není tak těžké, jak by se mohlo zdát. Lidé.cz pořádají moderované chaty, kde můžete položit hostovi otázky z pohodlí domova, ale můžete se s ním setkat i osobně, vyfotit se a dokonce získat autogram!

Pár posledních chatů nás přesvědčilo o tom, že o podobné akce máte opravdu zájem. Posuďte sami. Za hodinu posledního moderovaného chatu bylo Jirkovi Mádlovi položeno přes 20000 otázek a jeho odpovědi sledovalo v jednu chvíli přes 3000 lidí. U České Miss to bylo dokonce 40 tisíc otázek. Ne na vše se dá samozřejmě odpovědět :-)

Dotazy jsou různé, přes nejčastější otázku, typu: „Jaké to je být slavný?“  se vyskytují i originální dotazy, které pobaví  nejen hosty a čas od času se vypustí i nějaké ta „kachna“.

Djwento->jirka.madl: Mno hele jen tak jsem slysel ze ty a Vojta Kotek se nemate moc radi, jako ze prej spolu hrajete ale nemate se radi, je to pravda???

Odpověd: miluju ho a budeme se brát…jednou to muselo vyjít…ze začátku to bylo jen o sexu, ale pak začal bejt něžnější a přestal se mnou zacházet jako s courou. Teď je náš vztah pevný…chceme barák, tři děti, psa, pískoviště, prolejzačky a biofarmu především!

 

Koho nebaví si s hosty dopisovat, může si dojít pro fotku nebo autogram. Komu se poštěstí získat foto s Českou Miss den po jejím zvolení nebo možnost se vyfotit s Anetou Langerovou nebo CHINASKI? Chaty pořádáme každý měsíc a všichni jste na ně zváni.

Upoutávky najdete vždy týden předem na Lide.cz.


Martin

Sdílet na sítích