Děkujeme za Křišťálovou lupu

27. listopadu 2009

Včera jsme převzali dvě první ceny v anketě Křišťálová Lupa a máme z nich velkou radost.

Hlasování vás, uživatelů českého internetu, je vždycky docela napínavé a konec ankety  většinou trávíme jak na trní. Jak to hergot dopadne? Musím přiznat, že letošné skóre nám vymalovalo tváře do úsměvů a vzápětí přidělalo vrásky. Pokud volíte vyhledávač Seznamu, chceme být ještě lepší!  Tohle napsali chlapi z fulltextu bezprostředně po převzetí ceny:

“Pokorně děkujeme všem, kdo nám fandili nebo pro nás hlasovali. Bude se nám teď vyhledávání vyvíjet veseleji. Někdy je ta odpovědnost, kterou máme, docela velká. Je skvělé, že výsledky naší práci lidé oceňují, i když sami víme, že je před námi ještě spousta práce. Děkujeme.” Více o fulltextu zde.

No a podobně jsme na tom i s emailem.  “Děkujeme všem uživatelům, kteri využívají náš email. Jejich přízně, ktera nám vynesla Křišťálovou lupu, si nesmírně vážíme. Rád bych také poděkoval celému týmu, který za naším emailem stojí,” vzkazuje Tomáš Pergler alias Tazzy.

Ocenění je skutečně hybatelem věcí i mysli a tak máme chuť předvést toho daleko víc. Uvidíme. O všem podstatném se dozvíte zase tady na blogu. Těšíme se na vás v příštím ročníku Křišťálové lupy!


Rita

Sdílet na sítích