Zajímavá vylepšení na Sauto.cz

19. listopadu 2009

V poslední době jsme připravovali několik novinek na naší službě Sauto. Na své si přijdou především ti, kdo obchodují s náhradními díly, chtějí ušetřit při nákupu za leasing a nebo jsou fanoušky motorek a čtyřkolek.

Největší změnou je přidání sekce Náhradní díly. Už nemusíte pracně filtrovat mezi inzeráty v ojetých autech, stačí, když si ve zvláštní rubrice vyberete, co za konkrétní díl hledáte a hned ho v přehledné tabulce uvidíte.  Vybírat můžete podle značky vozu, zda se jedná například o pneumatiky nebo část karosérie, samozřejmostí  je filtr na lokaci, a nebo cenu.
http://www.sauto.cz/inzerce/nahradni-dily

Druhou novinkou je rozšíření katalogu v záložce Motocykly. Nově už můžete vybírat i přímo podle jednotlivých modelů. Takže pokud jste například fajnšmekr do značky Yuki, můžete si nyní vypsat inzeráty filtrované podle jejich rozmanité nabídky zahrnující více než tři desítky modelů.
http://www.sauto.cz/inzerce/motocykly/yuki


Milovníci čtyřkolek ocení, že jsme vytáhli do hlavní navigace samostatnou záložku, a to na základě razantně stoupající obliby této kategorie.
http://www.sauto.cz/hp-ctyrkolky

A nakonec ještě praktická věc pro všechny, kdo se rozhodli koupit si auto na leasing. Někteří prodejci ve spolupráci s leasingovou společností nabízejí auta při splátkovém prodeji za výhodnější cenu než při jednorázové koupi. Cena auta za leasing je uvedená jak ve vyhledávání  tak i v detailu inzerátu. Můžete podle ní po kliknutí na rozšířené hledání v položce Cena za leasing také inzeráty filtrovat. Například jako zde.

 
Tomáš + Markéta

Sdílet na sítích