Obchodní zastoupení Spráce převzal Seznam.cz

4. prosince 2009

Služba Spráce.cz mění obchodní zastoupení a od 1. prosince 2009 začíná fungovat pouze pod společností Seznam.cz. Ten byl a stále zůstává vlastníkem a poskytovatelem služby.

Služba Spráce.cz patří do portfolia Seznamu od roku 2004 a Seznam je také jejím vlastníkem. Obchodně tuto službu od roku 2005 úspěšně zastupovala společnost Online Recruitment s.r.o., jejíž jednatelkou je Ing. Andrea Tomšů.

 
„Společně se nám podařilo vybudovat silný tým nejen obchodníků, ale i IT odborníků, kteří budou jistě cenným přínosem pro Seznam a kteří již dobře zavedenou značku pracovního portálu Spráce posunou ještě dál,“ říká Andrea Tomšů.

 
„Změna v obchodním zastoupení přinese větší koncentraci Seznamu na další rozvoj Spráce. Chceme zlepšit i její postavení na trhu,“ doplňuje Pavel Zima, výkonný ředitel Seznam.cz.

 
Od 1. prosince 2009 se spolupráce na službě Spráce.cz mění a její provoz přechází plně pod Seznam.cz. Ten odkoupil podnik od dosavadního obchodního zástupce této služby, společnosti Online Recruitment, s.r.o., což znamená praktické převzetí zaměstnanců, ale i všech pohledávek a závazků. Vedením Spráce.cz  byl od 1. prosince 2009 pověřen nový manažer David Svatoš, který  má s realizací služby Spráce.cz dlouholeté zkušenosti právě z Online Recruitment, s.r.o.

O Spráci:

Spráce.cz je služba pokrývající nabídku i poptávku na online trhu pracovních příležitostí již od roku 2004. Zájemcům o zaměstnání nabízí na www.sprace.cz aktivní nabídky práce ze všech profesních oborů a regionů celé ČR. Pro registrované uživatele jsou připraveny různé funkce usnadňující hledání, jako např. Jobalarm nebo možnost vložení životopisu. Zaměstnavatelům poskytuje Spráce.cz možnost vyhledávat nové pracovníky v databázi stále aktuálních životopisů, zadávat zdarma brigády nebo vést komplexní personální marketingové kampaně.

 

 

 

Sdílet na sítích