První outdoor členů Sklubu

25. února 2010

V polovině února se konala premiérová outdoorová akce pro nejlépe umístěné MP a MOT v soutěži Sklubu. Leadři obchodní sítě a telesales se sešli v horském hotelu Alfa v Deštné v Orlických horách, kde na nás čekal dvoudenní program plný zážitků.

A stálo to opravdu za to!

Po úvodním seznámení jednotlivých účastníků zájezdu následovala soutěž, kterou pro nás připravila agentura na zážitky New Day.Soutěžilo se v několika disciplínách jako je lukostřelba, jízda v offroadu nebo časovka na sněžném skútru. Největším lákadlem ale bylo psí spřežení pod odborným dohledem Jiřího Vondráka, bronzového medailisty ze závodů musherů.

Wow, to byla jízda!

Po náročném programu následovala regenerace v podobě thajských masáží či skotačení v bazénu. Velký  rozruch však vyvolalo saunování některých seznamáků. Místo ledové lázně skákali do sněhu :-)

Večerní program se držel hesla HARD WORK – HARD DRINK. Tedy když tvrdě makáš, musíš i tvrdě zapařit.

Druhý den následovala lyžovačka na nedalekém svahu. Po obědě se ještě prohlížela videa a fotky z předchozího programu.  Mezi nejzajímavější videa patřila ta s noční karaoke. Asi málokterá firma zaměstnává tolik nadaných pěveckých talentů jako Seznam.cz

Někteří z nás by se dobře uživili i v showbusinessu.

Celá akce byla hodně pohodová a všichni už se těší na jarní outdoor.


Jarda

Sdílet na sítích