Tema.Novinky.cz

15. února 2010

Také v letošním roce chystáme na Novinkách několik nových služeb pro naše čtenáře. První vlašťovkou je rubrika Téma.

Co je jejím smyslem? Především chceme našim čtenářům nabídnout další, doplňující, nadčasové a encyklopedické informace. Naleznete tu tedy články jako Václav Havel, Beatles, Evropská unie, NASA, Inflace atd.

Na tematické články budeme linkovat ze zpravodajských článků, a čtenář se tedy může dozvědět doplňující informace o příslušné osobnosti, instituci, organizaci, pojmu apod. V současné době je k dispozici něco přes 150 tematických článků. Do konce roku bychom se rádi dostali na tisícovku.

Pokud si budete chtít prostě jen počíst v naší malé encyklopedii, využijte hlavní stránku rubriky http://tema.novinky.cz/. Tematické články jsou zde roztříděny do několika kategorií, nechybí abecední seznam, přehled nejpopulárnějších témat a samozřejmě také vyhledávání.

Budeme rádi za vaše podněty a témata – co byste v naší encyklopedii rádi viděli a co by tam nemělo chybět. K dispozici je vám diskuse pod tímto článkem.

Tento, zatím malý, projekt považujeme za důležitý. Věříme v to, že bude v budoucnu významným zdrojem návštěvnosti. Novinky.cz jsou také prvním zpravodajským serverem v ČR, který se začal takto komplexně věnovat encyklopedickým článkům – tedy článkům s dlouhodobou informační hodnotou pro čtenáře (na rozdíl od tradičních zpravodajských článků s krátkodobou informační hodnotou).


Norbert

Sdílet na sítích