Mapy.cz usnadní hledání vinných sklepů

15. dubna 2010

Tento víkend se opět otevírají brány jihomoravských vinných sklepů. A protože je jich v rámci Festivalu otevřených sklepů otevřeno opravdu hodně, mapy.cz pomohou s navigací a orientací mezi jednotlivými sklípky.

Během letošního jarního festivalu, který se koná o víkendu  17. a 18. dubna, můžete navštívit vinné sklepy na Znojemsku. Díky spolupráci s Nadací Partnerství jsou na webu mapy.cz ode dneška zvýrazněny všechny vinné sklípky, které jsou do Festivalu otevřených sklepů zapojeny. V tuto chvíli se v okolí Znojma zobrazuje 30 ikonek vinného hroznu. Stačí si na mapě vyhledat kteroukoli ze zúčastněných obcí (Nový Šaldorf, Šatov, Hnanice, Dobšice a samozřejmě i v samotné Znojmo) a ikonka hroznu vám usnadní cestu ke všem potřebných informacím.

Pokud uvažujete o tom, že se na festival zajedete podívat, nemusíte nic složitě hledat. Zobrazení ikonky usnadní orientaci a urychlí hledání informace o sklípku, který vás zajímá. Stačí si tedy už jen naplánovat trasu a vyrazit. Tyto ikonky zůstanou aktivní ještě 14 dní po skončení festivalu, takže bude možné vyhledat informace o oblíbeném sklípku i zpětně i po skončení celé akce.

Více se dozvíte na stránkách festivalu www.otevrenesklepy.cz.


Adam

Sdílet na sítích