Na český internetový trh přijíždí Smoto.cz

23. dubna 2010

Zcela nová služba S moto.cz z portfolia Seznamu cílí na motocyklové fandy. Na podobném principu jako Sauto.cz nabízí databázi nových nebo ojetých motocyklů, čtyřkolek nebo skútrů a to k prodeji i koupi.

Web www.smoto.cz se samostatnou doménou přestupuje z domovského Sauta a startuje na vlastní cestu trhem. Je postaven na podobném principu, jako Sauto.cz, takže vyhledávání v jeho databázi bude pro uživatele velmi snadné. Podobný je i design, členění stránky a nastavení filtrů pro vyhledávání.

 
Databáze Smoto.cz obsahuje v současné době více než 2 tisíce inzerátů v rámci čtyř desítek světových značek. Pro hledání té nejoptimálnější varianty slouží filtry dle značky, ceny, typu, ale i roku výroby, počtu najetých kilometrů apod. Pro ty, kteří přesně vědí, co hledají, je tu možnost nastavit si přesné parametry hledaného vozítka a emailové upozornění na aktuální nabídky. Ty může na Smoto.cz vkládat jak firma, tak soukromá osoba.

 
Spuštění nové služby je vhodně načasováno na jednu z nejvýznamnějších akcí v motocyklovém oboru – vyhlášení ceny Motocykl roku 2010. Smoto.cz se pro letošní rok stalo jejím hlavním mediálním partnerem.

 
„Za Smoto.cz uděláme maximum, abychom se stali jedničkou na trhu, podobně jako je dnes Sauto.cz“, říká manažer SMoto.cz Michal Zadák ze Seznamu. „Věříme, že naši uživatelé budou Smoto.cz využívat s potěšením a že třeba právě tady najdou svoji vysněnou mašinu“.

 
K dobrému výběru stroje patří také informace z oboru a tak Smoto.cz nezapomíná na průběžné Motonovinky.  Pro listování v typech i značkách je tu navíc ještě online katalog motocyklů, na kterém Sauto.cz spolupracuje s vydavatelstvím Motor press Bohemia.
 

Sdílet na sítích