Jarní outdoor pro nejúspěšnější Seznamáky

3. května 2010

V úterý 20. dubna se znovu sešli nejlépe umístění členové Sklubu, tentokrát na malebném ranči Malevil v údolí Lužických hor. Kvalitní dvoudenní program byl odměnou za dobře odvedenou práci všech zůčastněných. Nechyběl odpočinek ani adrenalin.

Po příjezdu a ubytování zahájila svůj připravený program agentura New Day. Ten spočíval v celodenní soutěži o hodnotné ceny v různých disciplínách: Golfová akademie, jízda na segway, pokoření jednoho z nejvyšších lanových center ve střední Evropě, ve kterém si zakřičel nejeden odvážlivec na obří houpačce s velkým přetížením, střelba z kuše a pušky, jízda v terénu na čtyřkolkách. Špička seznamácké obchodní sítě a telesales se tedy rozběhla na určená stanoviště v okolí ranče, kde sbírala parádní zážitky a užívala si povedeného odpoledne.

Následovala večeře v podobě bohatého rautu a zasloužený, odpočinkový večer. Po vyhlášení vítězů odpoledních aktivit se naše základna proměnila v casino, ve kterém mohli soutěživí Seznamáci roztočit své žetony. Závěr večera patřil bowlingu, kde lítal jeden strike za druhým a bylo samozřejmě pěkně veselo.

Druhý den se kolona seznamáckých aut přesunula do skláren u Nového Boru. Nejprve proběhla prohlídka rozmanitých výtvorů ze skla, z nichž některé vypadaly skutečně jako z jiné planety a poté se celá naše parta přesunula přímo mezi nejlepší české skláře, kteří předváděli své umění. Každý z nás měl možnost zkusit si vytvořit zajímavost ze skla dle svých představ, ženy tvořily květiny, chlapi mocně foukali své nové půllitry. Perličkou bylo vyfoukání skleněného symbolu Seznamu – hafana Krustyho naším šikovným kolegou.

Na závěr proběhl výborný oběd v zajímavém prostředí sklárny, doprovázený promítáním fotek z předchozích zážitků.

Celá akce se povedla na jedničku a všichni už se těší na slibné, letní setkání.


Daniel

Sdílet na sítích