Monster.cz a Spráce.cz přicházejí na trh se společným produktem

17. května 2010

Pilotní spolupráci na online trhu práce zahajují od 17. května dva hlavní poskytovatelé pracovní online inzerce a to nabídkou společného produktu.

Pracovní server Spráce.cz z portfolia české portálové jedničky Seznam.cz a světová jednička online náborových služeb s českým zastoupením Monster.cz vstupují do pilotní spolupráce, aby na online trhu práce nabídly zaměstnavatelům atraktivní příležitost, jak efektivně a s přiměřenou investicí najít vhodné kandidáty na otevřené pracovní pozice.

Obě služby přicházejí na trh práce se společným produktem, který prostřednictvím svých obchodních týmů nabídnou vybraným zaměstnavatelům v České republice. Monster® je světovou jedničkou online trhu práce a poskytovatelem HR služeb a řešení pro zaměstnavatele a agentury práce. Spráce.cz s uživatelským zázemím Seznamu zase garantuje vysokou návštěvnost inzerce a pokrytí širokého spektra cílové skupiny.

Klienti obou inzertních služeb tak budou moci výhodně získat inzerci volných pracovních míst za cenu již od 3.000 korun se zveřejněním inzerátů v rámci celé České republiky na období 4 týdnů. Společný projekt bude zahrnovat jak umístění jednorázového inzerátu, tak balíčky.

 „Rádi bychom společně pomohli inzerentům najít kvalitní kandidáty na inzerované pozice a to s co nejnižšími náklady jak na čas, tak na administraci. Spráce na české portálové jedničce Seznam.cz oslovuje významnou část internetové populace a díky tomuto projektu nabídne klientům unikátní řešení náboru“ říká David Svatoš, manažer Spráce.cz na Seznamu.

„Tímto společným projektem otevíráme nové možnosti a přinášíme inovativní způsob spolupráce na český trh online služeb práce, který je přínosný pro obě jeho klíčové součásti – pro lidi hledající zaměstnání a pro společnosti a organizace nabízející práci“ říká Jaroslav Macnar, marketingový ředitel Monster.cz

Celý projekt bude rovněž podpořen silnou marketingovou komunikací v rámci specificky cílených media typů zaměřených na zaměstnavatele.

Sdílet na sítích