MOTOCYKL- ONLINE se propojil s Smoto.cz

2. června 2010

MOTOCYKL- ONLINE.CZ, projekt vydavatelství MOTOR-PRESSE BOHEMIA, se v druhé polovině května propojil s internetovým portálem Smoto.cz provozovaným společností Seznam.cz.

MOTOCYKL-ONLINE.CZ úzce spolupracuje s již známým a zaběhlým motoristickým měsíčníkem Motocykl, který MOTOR-PRESSE BOHEMIA vydává v ČR téměř 20 let.

Interaktivní stránky poskytují čerstvé informace ze světa motocyklů, jízdní a srovnávací testy, poradnu, fotogalerie a soutěže. Významnou a praktickou službou pro uživatele je rozsáhlá databáze „katalog motocyklů“, ve které se nalézá více než 1200 modelů včetně jejich detailních technických parametrů, ceny a fotografií.

Smoto.cz  – nová  služba vyhledávacího portálu Seznam.cz – obsahuje podrobnou databázi nových i ojetých motocyklů a zveřejňuje výhodné nabídky pro hledající zájemce, zároveň zprostředkovává soukromý prodej či koupi.

Propojení obou internetových služeb se uskutečňuje v rámci „katalogu motocyklů“, jenž je provozovaný na stránkách MOTOCYKL-ONLINE.CZ. Smoto.cz umístilo ke každému nabízenému modelu ve své databázi prolink na jeho technické specifikace a fotogalerii do katalogu motocyklů. Rozšířilo tak své služby uživatelům, kteří již nebudou muset pracně hledat informace o žádaném modelu napříč internetem a zároveň rychle a pohodlně dohledají na MOTOCYKL-ONLINE.CZ i příslušné jízdní testy.

 

 

Sdílet na sítích