Seznam oslavil 14. narozeniny v asijském duchu

3. června 2010

14. narozeniny jsme letos oslavili v duchu “Kouzla Asie” v novém pražském klubu SaSaZu. Ten díky svým rozsáhlým prostorám umožnil pojmout až 1500 pozvaných hostů, jež si mohli vychutnat kouzlo východní filozofie.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:“Times New Roman“; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:“Times New Roman“; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} Kromě obrovského Buddhy, který byl ústředním motivem party a vyráběl se několik týdnů v barrandovských ateliérech, měli možnost hosté vidět i unikátní vodní stěnu o velikosti 8×8 metrů, ta vyžaduje speciální techniku pro tlakování a distribuci vody v uzavřeném okruhu. Speciální čerpadlo vysokým výkonem pumpuje 4.000 litrů vody, která vytváří téměř neviditelnou stěnu. Projekce se tak jakoby vznášely v prostoru a působily holografickým efektem.

Program letos odstartovala Papaya Paranoia kombinující svérázný pop s prvky techna nebo punku. Zpěvačka přiletěla z Japonska a svým vystoupením dokreslila již tak autentický dojem východu. Následovala exhibice bojových umění, tanec gejš, origami, kaligrafie či čajové obřady, při kterých jsme měli možnost shlédnout tradiční přípravu japonského čaje a zároveň si jej při něm vychutnat. Samozřejmě se na party nepopíjely jen čaje. Pro tuto speciální příležitost nám barmani míchali asijské pojetí oblíbených míchaných koktejlů, takže jsme mohli ochutnat Asian Mojito, Cubaso nebo Lychee Caipirinhu.

Po projevu Pavla Zimy následovalo rozbití sudu se Saké, které je tradičním japonským rituálem a nesmí chybět na žádných oslavách, a tak ani na našich 14. narozeninách. Hlavní kapela večera Wohnout nezklamala a zahrála své největší hity, kterými nás dostala do varu.

No a o tom, že se party vydařila, svědčila velká účast hostů i v brzkých ranních hodinách :).

ありがと リスト.cz   


Petra

Sdílet na sítích