Proběhl 4. ročník fotbalového turnaje Sreality 2010

28. července 2010

V sobotu 24. července 2010 se uskutečnil už čtvrtý ročník fotbalového turnaje Sreality 2010. V letošním roce se turnaj vrátil zpět do sportovního areálu Pražačka na Praze 3.

Turnaje se účastnilo celkem 11 družstev a odehrálo se celkem 23 zápasů. Počasí během dopoledního utkání základních skupin moc nepřálo a hru trochu komplikoval déšť, přesto byly všechny zápasy ve skupině odehrány podle pravidel Hanspaulské ligy. Odpoledne bylo počasí už více vydařené.

O poháry v letošním roce soupeřily týmy Central group, Century 21, Dumrealit, Next reality, Orco, Real partners, RK Evropa, RK Klika, Seznam.cz, Sreality.cz a Sting.

Do čtvrtfinále se probojovaly týmy Central group, Century 21, Dům realit, Next reality, Real partners, RK Evropa, Seznam.cz a Sting.

Bronz z letošního ročníku zaslouženě patří týmu Sting, stříbrnou pozici obsadilo družstvo „Kliďas FC“ (jinak Seznam.cz). Zlatý pohár si vybojovalo družstvo Central group. V tvrdém souboji o první příčky naštěstí nedošlo k vážnějším zraněním.

Jako nejlepší střelec byl oceněn Mgr. Michal Pitucha ze Stingu. Trofej nejlepšího brankáře je v rukou Lukáše Krchňáka, který chytal za tým Sreality.cz a později pomohl týmu Seznam.cz.

Děkujeme všem hráčům, trenérům, roztleskávačkám, rozhodčím a fanouškům za skvělou atmosféru celého dne a už se těšíme na další, už pátý ročník fotbalového turnaje Sreality v příštím roce.


Jirka

Sdílet na sítích