Seznam.cz spustil na své Homepage novou nápovědu

8. července 2010

Česká portálová jednička spustila na své homepage nápovědu v podobě hintů, která upozorní uživatele na možnosti dalších služeb. Hinty tak usnadní uživatelům orientaci v prostředí internetu.

Nová nápověda upozorní uživatele na aktualizaci internetového prohlížeče nebo na možnou instalaci novinky nebo vychytávky, nabídne tipy, které pomohou uživateli ještě lépe využívat možností internetu.

Cílem produktového týmu bylo vytvořit nápovědu, která bude uživatelům prospěšná a zároveň je nebude obtěžovat. Hinty se proto zobrazují v definovaných intervalech a nezobrazují se na domovské stránce permanentně. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:“Times New Roman“; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:“Times New Roman“; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} Uživatel má také možnost zavřít nápovědu křížkem v pravé části a v průběhu dalších 14 dní již žádnou nápovědu uživateli nezobrazíme. Finální podoba nápovědy je zobrazena na následujícím obrázku:

Nápověda povede uživatele vždy na služby z rodiny Seznam.cz, které jsou bezpečné a důvěryhodné. Věříme, že pomůže uživatelům se ještě lépe orientovat v prostředí internetu a prostřednictvím hintů jim nabídneme tipy, které ocení.


Lukáš

Sdílet na sítích