Sklik otevírá volnou registraci do partnerské sítě

19. července 2010

Kontextová síť Skliku až do dnešního dne (19.7.2010) fungovala v testovacím provozu. Rozhodli jsme se tento testovací provoz ukončit.

V pondělí 19. července jsme otevřeli volnou registraci partnerských webů. Kdokoliv, kdo vlastní webové stránky, se může přihlásit do Partnerského programu a zobrazovat na nich inzeráty Skliku. Z každého prokliku partner obdrží určitou část ceny za toto kliknutí jako odměnu za poskytnutí reklamního prostoru.

Aktuální počet webů zapojených do partnerské sítě se vyšplhal během testovacího provozu na několik set. Mezi nejzajímavější jednoznačně patří Novinky.cz, Super.cz, Sport.cz, Prozeny.cz, Sauto.cz, Stream.cz, Sweb.cz, dále pak také nově zapojené weby: Nova.cz, Tn.cz, Doma.cz, Denik.cz a další. Věříme, že vás nyní budeme častěji informovat o nových zajímavých webech, které se zapojily do partnerské sítě.

Inzerenti Skliku mohou začít ve svých rozpočtech počítat s tím, že kontextová síť jim v budoucnu bude přivádět větší množství uživatelů na jejich webové stránky, tak jak se bude zvětšovat počet webů zapojených do partnerské sítě. Pokud tedy inzerent zvolil možnost úplného vypnutí kontextového cílení (v nastavení kampaně), může toto rozhodnutí změnit a kontextové cílení zapnout, nastavit adekvátní cenu za proklik a sledovat výsledky kontextového cílení ve statistických reportech.

Pokud jste majitelem webových stránek a máte zájem se zapojit do partnerské sítě Skliku, tak se prosím zaregistrujte na partner.sklik.cz, vyčkejte na schválení svého webu (vyhovuje pravidlům?) a začněte díky Skliku vydělávat. Další informace naleznete v partnerské nápovědě, případné dotazy vám rádi zodpovíme na emailu sklik.partner@firma.seznam.cz.

Za celý tým Skliku, Jirka ChomátOhlasy na partnerskou síť:

Sdílet na sítích