Rádio.Lidé.cz na internetu končí

15. září 2010

Společný projekt Seznam.cz a mediální skupiny Lagardere Active ČR po dvou letech končí. Služba pro streamovanou hudbu radio.lide.cz bude od 30. září až do konce roku přesměrována na hlavní stránky hudebních rádií, které se projektu účastnily.

Rádio.Lidé.cz se na Seznam.cz věnovalo především hudebním rádiím. Bylo využitelné pro poslech hudby, kdykoliv byli uživatelé k internetu připojeni, nezávisle na tom, zda zrovna pracovali se službami Seznam.cz. V nabídce Rádio.Lidé.cz byla hudební i celoplošná rádia např. Frekvence 1, Impuls, Evropa 2, Rockzone, Dance Radio a další. Služba přinášela také různé hudební žánry, např. Rock, Etno, Latino, hity 70.až 90.let a další.

„Rádi bychom poděkovali našim partnerům, mediální skupině Lagardere Active  ČR za skvělou spolupráci i podporu po celou dobu projektu,“ říká Zdeněk Martina, produktový manažer Seznam.cz.

Projekt byl od začátku určitým pokusem o to přivést k uživatelům streamovanou hudbu po internetu. Zájem uživatelů v prvním roce projektu ukazoval na slibnou budoucnost, postupně se však zaměřil také na další možnosti poslechu hudby mimo Seznam.cz.

Lubor Zoufal, ředitel úseku internetových aktivit Lagardere Active ČR dodává:
“Velmi si ceníme zkušeností ze společného projektu. Nyní se soustředíme na rozvoj těch internetových speciálů, které si získaly největší přízeň, a to v rámci stránek celoplošných rádií.“

Ukončení provozu komunikuje  Rádio.Lidé.cz se svými uživateli od druhé poloviny září, kdy se na hlavní stránce služby objeví krátká informace prolinkovaná na oficiální tiskovou zprávu na tomto blogu.

Streamovaná hudba však na Seznamu nekončí provždy. Produktový tým bude hledat nové způsoby, jak streamovanou hudbu uživatelům internetu nabídnout v jiné formě.

Sdílet na sítích