Čtenářky ProŽeny.cz můžou pěstovat Květinky i v počítači

5. října 2010

Květinka je nová soutěž serveru ProŽeny.cz, ve které mohou čtenářky každý týden vyhrát super ceny. Stačí jen, aby si do svého počítače „zasadily semínko“ a o svou Květinku pečovaly!

Prakticky to funguje stejně jako někdejší hit „tamagoči“: pokud chcete, aby vám Květinka vydržela, musíte se o ni starat, a to tím, že budete denně klikat na soutěžní bannery s konévkou, motyčkou, vidlemi a rozprašovačem, které jsou rozmístěny po celém portálu ProŽeny.cz.

Květinka - screenshot

Každý týden je vypuštěn do oběhu i výherní banner, který vypadá stejně jako ostatní. Pokud se čtenářka trefí právě na něj, Květinka se rozsvítí, ona odešle své přihlašovací údaje do redakce a dostane tak možnost vyhrát. Soutěží se o skvělé ceny jako je kávovar nebo spodní prádlo a kosmetika!

Květinka - screenshot

Květinka má vedle soutěžení řadu dalších užitečných funkcí. Upozorňuje čtenářky na nové články na portálu, prozrazuje jim, jaké bude počasí na několik dní dopředu, připomíná narozeniny a svátky kamarádek, a také usnadní přístup k soukromým vzkazům od kamarádek z http://www.prozeny.cz.

Květinka - screenshot

Chcete vědět víc? Informace o projektu Květinka najdete na http://www.prozeny.cz/souteze/kvetinka


Andrea

Sdílet na sítích